21 april 2019 - 15:47
Welkom bij J&R Cardesign
 Change language

Translation by Babelfish Translation by Babelfish

Welkom bij J&R Cardesign

Ons motto: Exclusiviteit en kwaliteit zijn onze troeven !!!

Dit weten wij door o.a eigen import al geruim 21 jaar te verwezenlijken. Van klein (13") tot groot (32"). Van smal (5,5J) tot breed (14J).

Door continue bovenop de markt te zitten en wereldwijde trends nauwlettend in de gaten te houden zijn wij altijd up-to-date van de laatste nieuwtjes.

De wereld van velgen kent verschillende stijlen. Van bescheiden tot extreem, Stylish of Performance gericht. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste set-up of look door onze jarenlange ervaring hierin:
Bouwt u een widebody of rijdt u met een unieke auto en dient hiervoor wielen aangemeten te worden? Geen probleem, wij werken met div fabrikanten die nagenoeg alles kunnen maken en ieder gewenste kleurstelling en vele overige opties.

Rijdt u performance gericht, proffesioneel of hobby mattig circuit...?? Dan weet u dat gewichtsreducering op de aangedreven lijn ( dus de wielen ) winst betekent.
Wij werken met div leveranciers die lichtgewicht velgen maken in div. prijsklasses. Met wielen vanaf 4,3 Kilo bent u verzekerd van een snelle start en goed handling...!!

Wij zijn dealer voor Nederland van merken zoals: Rotiform, Konig, Superstar, WRD, Volk Racing.

Buiten deze exclusieve velgen en mogelijkheden kunnen wij vele andere merken (van A tot Z) leveren. Met setprijzen vanaf € 550,- incl. banden bent u altijd verzekerd van een goed kwalitatief product.

Maar ook voor uw (winter)banden kunt u bij ons terecht. Sinds het begin hebben wij ons ook gefocusd op de verkoop van banden en ontvangen wij regelmatig klanten uit alle hoeken van Nederland die toch liever niet hun juweeltjes bij de "gewone" bandenboer op de hoek willen laten monteren,maar bij iemand die ervaring heeft met dergelijke wielen en er dan ook met zorg mee om gaat. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave..!!

Tevens kunt u bij ons terecht voor: banden ,verlagingsset`s , remsystemen , uitlaatsystemen , spoilerset`s en div. accessoires.

Kortom: Bent u op zoek naar exclusiviteit? Vraag dan naar het Gamma van J&R Cardesign !!!